Студенту-іноземцю, якого звинувачують у вбивстві дівчини, призначать державного захисника

06.12.2017 15:36   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Івано-Франківський міський суд сьогодні втретє не зміг розпочати слухання справи Ельдара Астанова, якого підозрюють у жорстокому вбивстві болгарської студентки Дишлі Елі Зії, пише - Курс.

Читайте також

Для обласного бюро судово-медичної експертизи придбають хроматограф за 3 млн гривень

На засідання суду не з'явився потерпілий, брат вбитої дівчини Дишлі Осман Зія. Він подав клопотання, щоб справу розглядали без його участі.

На засідання суду також не з'явився адвокат Ельдара Астанова. На минулому засіданні обвинувачений заявив, що змінює адвоката. Проте сьогодні просив суд призначити йому державного захисника.

Суд задовольнив клопотання Ельдара Астанова про призначення дежавного захисника та відклав розгляд справи на 10 грудня.

Нагадаємо, Дишлі Елі Зія зникла 31 травня цього року. Лише 6 червня про її зникнення повідомили в поліцію й оголосили розшук. 12 червня тіло дівчини зі слідами насильницької смерті знайшли в Рогатинському районі в селі Світанок: труп поклали у валізу і втопили у ставку. Закопані речі жертви знайшли у Городенківському районі, звідки походить родина матері обвинуваченого. Ельдара Астанова поліція затримала того ж дня, коли знайшли тіло жертви. 

Івано-Франківський міський суд обрав для Астанова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Його адвокат просила змінити запобіжний захід на домашній арешт з електронним браслетом. Однак апеляційний суд залишив її скаргу без задоволення.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс