Псевдопрацівник банку видурив в жительки Прикарпаття вісім тисяч гривень

03.12.2017 23:39   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Шахраї представляються працівниками банківських установ, які нібито хочуть допомогти клієнтам під приводом різного роду акцій та надання послуг, а ті, у свою чергу, довіряють пройдисвітам, не знаючи, що співробітники банків жодні подібні операції не уповноважені проводити, тим більше у телефонному режимі, пише - Місто.

Так, днями такий випадок трапився з 47-річною жителькою м. Долина. Жінка розповіла, що на її мобільний телефон зателефонував невідомий, який представився працівником одного із місцевих банків. По телефону чоловік повідомив, що картка потерпілої нібито не дійсна, тож для вирішення проблеми, потрібно перевести всі грошові кошти в банк та виконати необхідні функції.

Коли жінка беззастережно виконувала умови псевдопрацівника банку, повідомляючи при цьому таємні пін-коди, після чого, з її рахунку зникли грошові кошти в сумі близько 8 тис. гривень, — повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв та місця їх перебування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто