За вихідні тернопільські поліцейські затримали двох велозлодіїв

14.11.2017 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

На одній із вулиць Бережан власник двоколісника залишив свій транспорт всього на 10 хвилин на вулиці та відлучився за покупками. Цього часу вистачило крадієві. Який спокусився на щалишений без нагляду чужий велосипед.

Потерпілий, не заставши свого ровера, звернувся у поліцію. Злодія правоохоронці розшукали. Ним виявився житель села Потутори. Велик поцупив, щоб дешево продати на ринку, щоб за виручені гроші придбати собі випивку. На щастя,не встиг. Крадене повернули власнику, а злодій відповідатиме перед законом згідно статті 185 ККУ.

Читайте також

У Тернополі викрали іномарку
Тернополянку штовхнули і вкрали телефон

Зник велосипед і в жительки Тернополя. Його жінка залишила на сходовій клітці. Не допоміг навіть захисний трос. Злодій перерізав його кусачками.  Правоохоронцям вдалось оперативно розшукати крадія. 41-річний мешканець обласного центру вже притягувався до відповідальності за подібний злочин. Цього разу зловмисник ще не встиг продати крадене майно.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews