На Тернопільщині водій збив чоловіка та залишив його помирати на дорозі

14.11.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 листопада у селі Трибухівці. На лінію "102" зателефонував чоловік і повідомив, що неподалік цвинтаря у селі лежить чоловік.

Читайте також

Через необережність водія, постраждала жінка

Медики, що виїхали на місце, лише констатували смерть чоловіка. Слідчі з’ясували, що загиблий -  місцевий житель 1984 року народження. Місцеві прозповіли, що того дня бачили його у п'яним. Правоохоронці вилучили з місця пигоди деталі автомобіля, бампер та підкрильники. Ймовірно, це автомобіль марки «Volkswagen Caddy», «Volkswagen Polo», «Seat Inca» чи «Seat Ibiza». Автомобіль встановлюють та розшукують водія. Адже кермувальник, збивши чоловіка, з місця автопригоди втік. 

Правоохоронці звертаються до усіх, хто проїжджав даним селом близько 20:30 і можливо у камеру відеореєстратора потрапив автомобіль, причетний до ДТП, звертатися на лінію "102" або за номерами телефонів: (0354)42-12-45, 0976623711. Анонімність гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews